Direngsekeun: mareuman html cek mantra

html cek ejaan tiasa dinonaktipkeun ku ngarobih setélan dokumén.

<!DOCTYPE html> <html> <body> <p spellcheck="false">This text will not be spell checked by the browser.</p> </body> </html>

Baris kahiji ngabejaan browser nu ieu mangrupa dokumen HTML.

Baris kadua ngandung tag bubuka, sarta baris katilu ngandung tag panutup. Tag ieu nyarioskeun ka browser yén sadayana diantara aranjeunna mangrupikeun kode HTML.

Baris kaopat ngandung tag pambuka, sareng garis kalima ngandung tag panutup. Tag ieu nyarioskeun ka browser yén sadaya anu aya di antara aranjeunna mangrupikeun badan dokumen HTML.

Baris kagenep ngandung a

tag, nu nangtung pikeun "paragraf". Atribut spellcheck disetel ka "palsu," nu hartina ayat ieu moal dipariksa mantra ku browser.

Kumaha Cabut Spellcheck tina Unsur Bentuk

Pikeun miceun spellcheck tina elemen formulir dina HTML, make kodeu handap:

Kumaha Nonaktipkeun Pamariksaan Éja tina Kotak Input sareng Textarea

Pikeun nganonaktipkeun mariksa ejaan dina kotak input atanapi textarea dina HTML, anjeun tiasa nganggo atribut spellcheck. Salaku conto:

atawa:

tulisan keywords:

Leave a Comment