Direngsekeun: Kéngingkeun ekstensi file

Masalah utama sareng kéngingkeun ekstensi file nyaéta aranjeunna tiasa ngabingungkeun pisan. Aya seueur jinis file sareng ekstensi file anu béda, sareng tiasa sesah terang anu mana anu dianggo.

var fileName = "sample.txt";
var fileExtension = fileName.split('.').pop();

Kode ieu ngahartikeun variabel disebut "fileName" na assigns eta nilai "sample. txt". Ieu lajeng ngahartikeun variabel disebut "fileExtension" na napelkeun eta nilai tina hasil ngajalankeun metoda "split" dina variabel "fileName", ngagunakeun titik (.) salaku separator, lajeng ngajalankeun metoda "pop" dina. hasilna éta. Pangaruh net nya éta "fileExtension" variabel ends up ngandung nilai ". txt", nu mangrupakeun extension file tina "sample. txt" file.

Dataframes

A dataframe mangrupakeun struktur data dina Python jeung Sunda nu ngidinan Anjeun pikeun nyimpen data tabular dina format merenah. Dina JavaScript, Anjeun bisa nyieun dataframe ngagunakeun fungsi d3.data. Pungsi ieu nyandak hiji obyék salaku argumen kahijina, sarta eta mulih hiji objek DataFrame. Anjeun teras tiasa nganggo rupa-rupa metode dina obyék DataFrame pikeun ngaksés sareng ngamanipulasi data anjeun.

Salin Struktur

Struktur salinan mangrupikeun cara pikeun ngahijikeun kode anu aya hubunganana. Aranjeunna ngidinan Anjeun pikeun make deui kode ku nyalin eta antara lokasi béda.

Pamakéan anu paling umum pikeun struktur salinan nyaéta dina program berorientasi obyék. Dina program berorientasi obyék, anjeun sering nyiptakeun obyék teras nganggo kode anu sami pikeun nyiptakeun conto objék éta. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku nyieun salinan kode nu nyieun hiji conto hiji obyék, lajeng ngarobah nami variabel conto pikeun cocog ngaran kelas.

Anjeun oge bisa make struktur salinan dina JavaScript ka grup kode patali babarengan. Salaku conto, anjeun tiasa nganggo struktur salinan pikeun nyimpen sadaya variabel anjeun dina hiji tempat. Anjeun teras tiasa nganggo struktur éta pikeun ngaksés variabel éta ti mana waé dina kode anjeun.

tulisan keywords:

Leave a Comment